Menu

Overvektsgruppe

Vi ønsker å starte opp en overvektsgruppe for voksne. Vi har dessverre for få deltakere til å starte opp på det nåværende tidspunkt. Men er du interessert kan du ta kontakt med Trine på telefon eller mail.

Hva består tilbudet av:

Hvem kan være med:

Beregn din KMI. KLIKK HER

Mål for gruppen:

Hvorfor ønsker vi å starte en overvektsgruppe?

Verdens helseorganisasjon (WHO) har satt en KMI grense for overvekt mellom 25 og 30 kg/m2 og hvis man har en KMI høyere enn 30 blir man karakterisert som fet. Disse grensene er laget for å vise at vekten har betydning for risikoen for fremtidig sykdom og død. Risikoen for hjerte- og karsykdom, diabetes, høyt blodtrykk og nattlig pustestopp (søvnapne) er lett økt ved overvekt, moderat økt ved fedme og betydelig økt ved sykelig fedme (KMI høyere enn 35-40).

Ved endring av kostholdsvaner og økt fysisk aktivitetsnivå kan disse risikofaktorerene reduseres betraktelig. Du får lavere blodtrykk, lavere kolesterol, lavere fettprosent, sterkere hjerte m.m. Vi tror derfor vi kan hjelpe deg dersom du ønsker å gjøre noe med ditt eget overvektsproblem.

Ønsker du mer informasjon om tilbudet kontakt Trine eller møt opp på infomøte tirsdag 6. september på Kvadraturen Skolesenter kl. 18.30.

Faglig ansvarlig er Trine Syvertsen Bjerke tlf: 920 16 375 eller mail: tfsyv@broadpark.no

Balanse - livsstil og motivasjon

powered by GNett