Menu

Personlig trener på Balanse

Sliter du med å endre livsstil eller er du alltid veldig flink i starten, men klarer ikke å vedlikehold trenden over tid?

Eller er du kanskje den som ønsker å forbedre dine resultater enten på ski, løp eller sykkel m.m.

Da kan kanskje en personlig trener fra Balanse være det du trenger!

TRINE SYVERTSEN BJERKE

FAGFELT: HELSE, FYSISK AKTIVITET, KOSTHOLD OG MOTIVASJON

Trine er utdannet livsstilsrådgiver. Hun har en bachlorgrad i idrett og helse fra Høgskolen i Telemark og Høgskolen i Agder (nå Universitetet i Agder). Hun har også en mastergrad i ernæring, helse og miljøfag fra Høgskolen i Akershus. Hun har tidligere jobbet på Salto idretts- og aktivitetsmedisin som idrettspedagog, livsstilsrådgiver og koordinator for ulike prosjekter fra høsten 2004. Hun har arbeidet med prosjekter som "Aktivitetsresept", "Aktiv oppvekst", "Ny livsstil - nye muligheter" og "Salto livsstil". Trine har undervist på "Helse- og fitnessstudiet" på Univeritetet i Agder og som livsstilsveileder på doktorgradsavhandlingen; "Aktiv i Sør".

Som personlig trener er Trine opptatt av at du skal bli møtt der hvor du er på ditt nivå. Treningen foregår utendørs. Hvis du har abonnement på et treningssenter kan det også være mulig å gjøre veiledningen der (dette må avtales nærmere). Er man i utgangspunktet ikke så begeistret for treningssenter så kan man gjøre treningen vel så effektivt utendørs. Ved hjelp av strikk, naturen og egen kropp har vi alt vi trenger for at du skal komme i best mulig form og forbedre din helse. Det som vi i tillegg får er mye frisk luft og naturskjønne opplevelser. Jeg ønsker å være din motivator og hjelpe deg til å ta de rette valgene. Målet er at du skal få en så optimal livsstil som mulig og dermed økt overskudd, god helse og livskvalitet.


ANDRE BJERKE

FAGFELT: TRENING OG PRESTASJON

André har hovedfag i idrettsvitenskap. Han jobber i tillegg til "Balanse" også på Universitetet i Agder. Der underviser han på idrett grunnfag, idrett mellomfag og på Helse og fitness studiet.

André har hjulpet flere idrettsutøvere med å prestere på høyt nivå. Han har også mye erfaring fra treningssenterbransjen. André kan hjelpe deg med å legge opp et treningsforløp som gjør at du best skal klare å nå dine målsetninger.


Våre personlige trenere/rådgivere har som mål å:

  • Møte deg hvor du er i din livssituasjon og tilrettelegge et program deretter.
  • Veilede deg på kosthold og fysisk aktivitet
  • Motivere deg til å yte ditt beste slik at du lettere kan nå dine mål
  • Minimalisere risikoen for skader og overbelastning

Pris:

- For enkelttimer: 550 kroner per time

- Ved kjøp av flere timer blir timeprisen redusert.

Ta gjerne kontakt med Trine på telefon: 920 16 375, e-post: trine@balanselm.no
eller Andre på telefon: 971 99 541, e-post: andré.bjerke@uia.no

Balanse - livsstil og motivasjon

powered by GNett