Menu

Velkommen til Balanse - livsstil og motivasjon.

Balanse livsstil og motivasjon ble startet i januar 2010 av André Bjerke og Trine Syvertsen Bjerke. Firmaet vårt ble startet på grunnlag av et ønske om å jobbe med mennesker, hjelpe dem med å endre en ugunstig livsstil eller eventuelt motivere til opprettholdelse av en tilfredstillende livsstil.

Vi er opptatt av at hver enkelt skal finne sin optimale livsstil, en livsstil som er "i balanse" med det livet man ønsker å leve. Våre kunder er alt fra toppidrettsutøvere, mosjonister til nybegynnere.


Trine Syvertsen Bjerke har utdanning fra Høgskolen i Bø, Høgskolen i Agder og Høgskolen i Akershus. Hun har en bachlorgrad i idrett og en mastergrad i ernæring, helse og miljøfag. Frem til desember 2009 har Trine jobbet på "Salto - idretts- og aktivitetsmedisin". Hun har jobbet med individuell livsstilsrådgivning, kursvirksomhet i gruppe og livsstilsgrupper for barn og voksne. Trine har jobbet som timelærer på "helse- og fitness studiet" på Universitetet i Agder og også som livsstilsveileder i doktorgradsavhandlingen; "Aktiv i Sør". Hun jobber nå også som kroppsøvingslærer på Kvadraturen skolesenter.
Trine vil kunne hjelpe deg med å endre dine kostholds- og fysisk aktivitetsvaner for at du best skal ta vare på din helse og få mer overskudd i hverdagen.

André Bjerke er utdannet lektor med hovedfag i idrettsvitenskap. Hans lidenskap er trening. Han er spesielt interessert i langrenn, løping, sykling og styrketrening. Han jobber på idrettsavdelingen på Universitetet i Agder og har tidligere jobbet på "Salto - dretts- og aktivitetsmedisin" som treningsveileder. Andre vil kunne hjelpe deg med å prestere på ulike nivå ut ifra ditt ståsted og dine målsetninger, enten om det er å bli best mulig i din idrettsgren, sykle Kristiansand - Hovden, gå Birkebeineren eller bare bli best mulig i terrengkarusellen.Gode kostholds- og fysisk aktivitetsvaner er nøkkelbegreper i en sunn livsstil. Å endre livsstil er det mange som har prøvd på, men det er mange som "går i fella"; mange endrer alt på en gang og etter en stund er man lei av å tenke kun i en retning. Vi ønsker å hjelpe den enkelte til å endre sin livsstil, men vi tar små skritt av gangen og tenker langsiktig. For å klare å endre livsstil mener vi det er mange faktorer som spiller inn; både psykiske, - fysiske - og sosiale aspekter. Det som er viktig er at du skal være med å styre prosessen, og du skal bli glad i den nye livsstilen som du skal leve med resten av livet.

Balanse - livsstil og motivasjon

powered by GNett